Burn it!

09Sep09

chooselifeBudjettiriihen jälkeen on valtakunnassa ollut hiljaista, jollei opposition ohivetoja ja moralistisia mediamurhia lasketa.

Vähän verta kentälle saatiin Hetemäen verotiimin esiteltyä alustavia linjauksia.

Mitään yllättävää tai nykyisiin haasteisiin vastaavia avauksia ei kuitenkaan esitetty. Ansiotuloverotuksen puolella symbolisesti merkittävin mahdollisuus kehittää Suomea oli työnnetty syrjään. Not surprising..

On ongelmallista, että tasavallan tulevaisuuden pitkokset jätetään kiinnittämättä, ja reformismin sijaan tarjotaan hidasta muutosta, josta raikkaan tuulen sijaan haistaa vanhan ja vaihtoehdottoman. Heräävästä allianssien ajasta huolimatta puolueet ovat jäässä. Eivät mannerlaatat irtoa paikaltaan, jos muutos on aito ja älylle rehellinen.

Suomenmaan porttivahtikin päätyi miettimään niitä uutisia, jotka ovat symbolisesti merkittäviä – kuten Tommy Tabermannin päätöstä juoda vähemmän viiniä. En tiedä, oliko kolumnistin kehotus runosielulle keskitiestä se havaijilainen palmukokemus vai kevytlimuihin pohjaava. Kertonee ajasta, kun asioista ei puhuta niiden nimillä.

Artikkeliviite: 090909A

Advertisements


No Responses Yet to “Burn it!”

  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: