kekkonen.eu

05May09

oragKampanjalanseerauksemme eurovaaleja varten oli huhtikuussa (1). Teemaksi valikoitui Kekkosella ratsastaminen. Mikä varsinainen neronleimaus.

En tiedä olisinko itse keksinyt mitään kornimpaa, mikäli olisin juonut liian paljon kahvia, tupakoinut ketjussa ja valvonut muutaman yön liikaa.

Ironiana idea ei oikein iske, vaikka siksi se kait oli tarkoitettu. Kun on joutunut lukemaan puolueveljien visioita vahvasta valtiosta ja kapitalismin väitetystä kriisistä, ajatus puistattaa voimakkaasti. Keskustan tie kun ei voi olla paluu menneisyyteen, vaan liikkeen on kuljettava eteenpäin.

Oma suhteeni Kekkosen perintöön on hivenen kompleksinen. Toisaalta myönnän sen merkityksen tasavallalle. Olisi kuitenkin väärin väittää, että tuossa perinnössä olisi pelkästään hyvää. Mikä ajassa on näyttänyt tarpeelliselta, ei tee siitä moraalisesti oikeaa eikä se tarkoita, että sen tuunaus muistuttaisi pelkästään vahvuudesta.

Kampanja saattaa olla menestys ja uskon, että hyvä ehdokastiimimme (2)  pelastaa osan siitä, mikä on jo tuomittu menetetyksi. Peruskannattajien aktivoiminen on yksi väri paletista, jossa sivellin tekee raskaita vetoja. On kuitenkin hyvä muistaa, että paletissa on skaala värejä, eikä niitä voi päästää nahistumaan.

Artikkeliviite: 050509A

Advertisements


One Response to “kekkonen.eu”

  1. Keskustelu aiheesta löytyy facebook-profiilistani, kuten viime aikoina on ollut tapana. Pahoitteluni niille, jotka eivät pysty sitä lukemaan.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: