Vihreä Vappu

08May08

Vanhasen puheesta mieleen jäi vaatimus yhdestä julkisen liikenteen matkakortista, jolla voisi liikkua koko maassa ja kaikilla liikennevälineillä takseja myöten. Hieno ajatus, jota ei teknologian puolesta ainakaan pitäisi olla mahdoton toteuttaa.”

Perinteinen vapputapahtumamme Vihreä Vappu järjestettiin Kyösti Kallion patsaalla 1. toukokuuta. Paikalla oli mm. puolueen puheenjohtaja Matti Vanhanen, kunta- ja hallintoministeri Mari Kiviniemi sekä erityisesti nuoria aktiivejamme.

Kirjoituksen aloittava sitaatti on Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajan Juha Iso-Ahon kirjoituksesta Julkisesti, minä sanon teille, joka on julkaistu Helsingin keskustaopiskelijoiden blogissa (1). Sen vieressä olevan kuvan Kyösti Kallion patsaalta on ottanut aktiivimme Alexander Yudin-Lazarev.

Ensimmäisen ohella Alexander (2) kuvasi koko tapahtuman ajan sekä sen valmisteluja. Olen päivittänyt kuvat kotisivuillemme (3). Mikäli tarvitte kuvia julkaisukäyttöön, ottakaa suoraan häneen yhteyttä. Kuvia ei tule julkaista ilman hänen lupaansa sekä mainintaa kuvaajasta.

Artikkeliviite: 080508A

Advertisements


One Response to “Vihreä Vappu”


  1. 1 Vihreä Vappu, Keskusta « Espumante Inn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: