error#

02Nov07

Blogi on tilapäisesti tauolla teknisten ongelmien johdosta. Palaan asiaan as soon as possible. [Edit 23:12] Ilmeisesti tietomurrosta ja pöpöstä johtuen, koneeni halttasi täydellisesti muutama päivä sitten.

Sain käynnistettyä koneen, mutta lukuisat yritykset korjata Windowsia eivät tuottaneet tulosta ja lopulta recovery oli sitä mieltä, että kovalevyä ei ollut edes olemassa, eikä sitä voi myöskään siis formatoida.

Ennen uuden kovon hankintaa, I gave my last try: Linux. Ubuntun cd-versiolla pari kertaa partitiot, levyjärjestelmän muutos ja yllätys – kone toimii täydellisesti. Niin siis, jostain syystä ensimmäinen formatointi ei riittänyt, vaan se piti suorittaa pari kertaa..

Nyt yritän saada konfiguroitua vielä widescreen-näyttöni, muutoin käyttöjärjestelmä on vakaa ja moitteettomasti toimimaton jokusen tunnin konfiguroinnin jälkeen. Pieniä päänsärkyjä tosin on ollut..

Huvittavinta kuitenkin on, että kyseessä on Centrino Duo-prosessorilla varustettu xp:lle suunniteltu kunnon plug-and-play-laptop. Ja sen ainut toivo väkevän viruksen sairastuttamana oli kuitenkin Linux. Eipä tule Microsoftia ikävä – Ubuntu Gnomella on yllättävän mukava käyttääkin.

Check out: Ubuntu

Advertisements


No Responses Yet to “error#”

  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: