On keskustelun aika

18Oct07

Tuomiojan logiikka ei oikein avaudu. Päinvastoin, jos joku tässä mediapeliä on pelannut: Venäjä-suhteillahan yleensä perustellaan Suomen sitoutumattomuutta. Kun tasavallan presidenttikin on vahvistanut, ettei Venäjä näe asiassa ongelmaa, vastapuolen agitoinnilta on vahvin pohja poistunut.

Uusi Suomi 18.10.2007

Tuomioja: Yle pelottelee suomalaisia naton kannattajiksi

Advertisements


2 Responses to “On keskustelun aika”

  1. 1 Lappalainen Tomi

    Aika ihmeissäni minäkin tuota juttua luin. Ei ihan heti tulisi mieleen, että YLE tarkoituksen mukaisesti pelottelisi. Itse en ole juttua nähnyt, joten en voi siihen kommentoida. Vaikka YLE:n omien TV-ohjelmien taso on mitä on, niin luulisi nyt, että talossa nyt edes uutiset tehdää kunnolla…Mene ja tiedä…

    Mutta joka tapauksessa hyvä, että keskustelua avataan NATO:n suhteen. Ehkä tätä kautta voi avautua uusia näkemyksiä NATO:sta ja siitä miksi jotkut haluavat liittyä ja jotkut taas eivät. Ehkä vihdoin alkaa keskustelu, jossa puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä. Eikä ainoaksi syyksi liittyä jää pelko siitä, että venäjä voi joku kaunis päivä hyökkää Suomeen. Puolestaan vastustajatkin voisivat perustella kantansa muullakin tavalla kuin pelottelemalla Venäjällä.

  2. Varsinkin kun tietää pitkän aikavälin kritiikin Ylen poliittista toimitusta kohtaan, ovat kampanjointisyytökset todella kaukaa haettuja ja täysin absurdeja. Jonkunlaista kuluttajansuojaa sitä kaipaisi oppositiopoliitikkojen puheillekin.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: