Sinun Hammas (TM)

27Sep07

Oikeusasiamies reagoi lopultakin (1). Helsingin hammashoidon tilanne on ollut katastrofaalinen liian kauan. On kestämätöntä vedota työvoimapulaan, kun asia oltaisiin voitu hoitaa yhtälailla ostopalveluilla.

Mikäli ostopalveluja ei ole tarpeeksi, voi kaupunki aloittaa rekrytoimaan henkilöstöä e.g Itä-Euroopasta. Autan mielelläni kaupunkiamme suosittelemalla muutamia kokeneita ja asiansa osaavia headhuntereita, jos kaupungin hallinnossa ei löydy tarvittavaa osaamista.

On selvää, että julkisen terveydenhuollon legimiteetti on hyvin kyseenalainen, mikäli järjestelmää ei saada korjattua. Järjestelmän purkaminen kokonaisuudessaan ja siirtyminen palveluseteleihin alkaa kuulostaa jo varteenotettavalta vaihtoehdolta. Kaupunkilaiselle se olisi parannus.

Edellämainitussa yritykset hoitaisivat tarjonnan ja kaupunki lakisääteisen osuutensa. Joka tapauksessa.. on selvää, että kaupunginhallituksen tulee tehdä nyt työnsä kunnolla. Selittelyn tulee loppua. Nykyinen järjestely tulee todella kalliiksi sekä kaupunkilaisille että välillisesti myös yrityksille.

Artikkeliviite: 270907A

Advertisements


No Responses Yet to “Sinun Hammas (TM)”

  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: