it’s lunch time

02Sep07

The mayor of a city in Western Russia has issued a list of excuses that he will not tolerate from civil servants. These include such as “What am I supposed to do?”, “Somebody else has the documents” and “it’s lunch time”, told BBC on its news yesterday. Goosh, this made me laugh.

Thanks goes to Bart for the link.

Russian mayor bans excuse making (1)

Sosialidemokraattien tuuletusviikkojen erikoisin näkemys löytyy puolueen sivuilta. Vaikka arvaankin mistä tämä kumpuaa, täytyy vain ihmetellä uudemman Lipposen sanavalintoja. Jotenkin niissä on erikoinen vire, jota on hyvin vaikea yhdistää asiaan. Uskookohan tuo itsekään sanomisiinsa?

Lipposlaisia, tuomiojalaisia, ahtisaarelaisia, haloslaisia… (2)

Petri Mustakallio (sd) kirjoittaa hyvin herätyksestään espoolaisuuteen. Ihan paikkaansapitäviä huomioita löytyy kommentointikentästä. Olen itsekin ihmetellyt, mihin HKL:ta erikseen tarvitaan, pitäisin luontevampana keskitetympää ratkaisua. Kiitos hilpeälle betoniakselille, näin ei tapahdu.

Pääkaupunkiseutu ei ole yhtä kuin Helsinki (3)

Timo Soini (ps) kirjoitti hyvän lautamiesjärjestelmää puolustavan puheenvuoron. Pääpiirteittäin olen Soinin kanssa samaa mieltä, koska asiantuntijuuden korostamisessa on kapeikkonsa, ollen myrkkyä kansanvallalle. Järjestelmää tulee kuitenkin kehittää, koska epäonnistumiset rasittavat ylempiä oikeusasteita.

Lautamiesjärkeä tarvitaan (4)

Verkkopalvelumme markkinointiviestintä on vähän terhakoitumaan päin. “Suomen ei pidä lähteä Naton nopean toiminnan NRF-joukkoihin pikapäätöksillä”, katsoo puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Juha Korkeaoja (kesk) viitaten Kataisen äskettäiseen turvallisuuspoliittiseen puheeseen.

Ei pikapäätöksillä NRF-operaatioihin (5)

On hienoa, että puoluesivujemme blogiin on lisätty kommentointimahdollisuus. Rekisteröityminen tosin ei näytä toimivan kunnolla. Jäi kommentoimatta. Kipa kirjoitti asiaa ja asiasta. Luontaisesti peliteoreetikan kannatus on korkealla. Mutta. Meillä on äänioikeus, ei velvollisuus. Ainahan voi luovuttaa muille päätösvallan.

Aina ei kannata äänestää (6)

Advertisements


No Responses Yet to “it’s lunch time”

  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: