Tutor

17Aug07

Yön hiljaisina tunteina on aikaa ajatuksille. Ajatukset pyörivät vielä jossain määrin ylioppilaskunnassa ja sen tulevaisuudessa. Edustajistovaalien tulee olla syyskuussa, kuten on sovittu ja kuten olemme vaatineet. IDU:n tulee pitää huolta, etteivät EDU tai RDU pääse asialla politikoimaan, jotta aikataulussa pysytään.

Yhtälalla olen huolestuneena seurannut yliopiston suhtautumista tutor-toimintamme aloittamiseen. Järjestelmä on valmis puoleltamme, kiitos valmistelevan komitean. Yliopiston puolella asiat taasen matelevat, tiedonkulku kangertelee ja mahdollisesti häntä heiluttaa koiraa. Näin ei voi jatkua.

Sain eilen orientaatiopäivien ohjelman ja suunnitelmaluonnokset Reet Nurgesilta, joka on hoitanut työnsä, kun muutoin henkilöstö tuntuu nukkuvan ruususten unta. Tämä on valitettavaa ja aivan liian tuttua. Edellisenä vuotena esiintyivät samat ongelmat: tutor-ohjelma jäi tästä syystä käynnistymättä.

Viestinnän ja hallinnon avoimuus ovat fundamentaalisimmat ongelmat yliopistossa ja vaikka niistä kuinka keskustellaan, perusongelmat ovat ja pysyvät. Keskustelua on käyty jo tarpeeksi: yliopiston neuvostolla ja Audentesin johtoryhmällä on ratkaisun avaimet käsissään.

Jos muu ei auta, tulee ihmisiä vaihtaa.

Advertisements


No Responses Yet to “Tutor”

  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: