Confrére

16Jul07

Viikonloppu Viron Keskustanuorten ja helsinkiläisten ja uusmaalaisten aktiivien kanssa meni loistavasti. Paljon keskustelua, hienoa debattia niin Alkiosta, globalisaatiosta, Viron taloustilanteesta, opintotuesta kuin markkinaliberalismistakin. Debatti on aina tervetullutta.

Erilaiset näkemykset ja keinot ovat askelmerkkejä parempaan, kunhan suuntamme vain on sama. Varsin tärkeää onkin ymmärtää, että globalisaatio on mahdollisuus eikä uhka. Tämän toki voi ymmärtää kovin laajasti. Konnotaatiot voivat erota, mutta siitä huolimatta denotaation ymmärrämme suht samoin.

On ylipäätänsä hienoa huomata, kuinka hienoja, upeita ja innovatiivisia ihmisiä meiltä löytyy. Harmillista on toki, että joskus hyvät ihmiset tulevat myös toisiin aatoksiin ja vaihtavat joukkueta. Tämä on toisaalta luonnonlaki, koska eri vuodenajoilla on oma värimaailmansa. Kaikkea ei voi saada, eikä pidäkään.

Välttyäksemme tulevaisuudessa edellämainitulta, tulee meidän olla ahkeria, voimallisia ja rohkeita, jotta liikkeessä sana on vapaa tulevaisuudessakin. Yhtlailla nuorille ehdokkaille pitää kyetä tarjoamaan riittävästi tukea. Harmillisia tapahtumia kuitenkin tapahtuu kovasta työstä huolimatta, valitettavasti – kuten huomaamme.

Omasta puolestani haluan kiittää mukanaolleita viikonlopusta. Teidän kanssanne on hienoa jatkaa työtä paremman Suomen ja maailman eteen. Yhteinen matkamme on vasta alussa. Avoimella mielellä ja uusilla ideoilla eteenpäin, kuitenkaan perintöämme unohtamatta. Vanhalla tammella on vahvat juuret.

Edistys syntyy hyvässä joukkueessa ja kovalla työllä. Sinänsä en epäile lainkaan joukkuevalintaani. Hienoja ihmisiä tästä liikkeestä löytyy ja on suuri kunnia työskennellä kanssanne. Tärkeää onkin pitää mielessä, kuinka me joukkueena edistymme ja kehitymme. Uskoni siihen on vakaa. Hienoja ihmisiä.

Suur tänu Askole, Ullale, Rikule, Alishale, Riikale, Moonikale ja eestalasi sõbratele!

Advertisements


No Responses Yet to “Confrére”

  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: