Alex, tule keskustaan!

08Jul07

Kokoomuksen europarlamentin toivo Alexander Stubb repäisi mielenkiintoisesti blogissaan. Harvempi uskaltaa avoimesti yrittää rekrytoida oikeistodemareita riveihinsä. Epäilemättä moni on yrittänyt, kulisseissa.

Alex Stubb (05.07.07): Lasse, tule Kokoomukseen!

Tässä kohtaa rekrytoitava olisi Lehtisen Lasse, joka tiistaisessa Kalevassa jatkoi nimenmuutosagendansa mainostamista – SDP:stä kuulema pitäisi tehdä Suomen demokraattinen puolue.

Kaleva (04.07.07): Sanoma kaikuu kuuroille korville

Lehtinen on varmasti tietyssä mielessä oikeassa agendassaan, mutta aina tulee mieleen: nimikö sen miehen pahentaa, vai teot? Ainakin itselleni “sosiali” SDP:n nimessä on viittaus arvoperimään ja näin olennainen osa SDP:tä ja sen historiaa.

Keskustakin on yht’aikaisesti Maalaisliiton perijä, maaseudun puolustaja ja liberaaliuden airut. En osaa nähdä sen historiaa ja eri nimiä rasitteena, pikemminkin rikkautena, kertomuksena eletystä elämästä ja tehdystä työstä.

Väyrysen ehdotus “Keskusta Centern” olisi oma suosikkini nimeksi, mutta Suomen Keskusta käy. Enkä osaa ärtyä, jos joku haluaa käyttää käsitettä keskustapuolue tai Maalaisliitto. Mikäs siinä, ei nimi meitä pahenna. Teot puhukoon puolestaan.

Advertisements


2 Responses to “Alex, tule keskustaan!”

  1. 1 Matti K

    Hyvin kirjoitettu, tuomo. Ei nimi miestä pahenna. En kyllä välttämättä halua miljonääri-lassea meille, enkä antaa Alexia teille 🙂 Mutta onhan kaveri aika kuningas, kun yrittää. Kesäpäiviä!

  2. 😀 Kiitos samoin!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: