Kiitos.

29Jun07

Edustajisto siirtyy kesätauolle tänään, eilisen kokouksen jälkeen, jossa käsiteltiin orientaatio-päiviä. Tosin on niinkin, että jatkamme joidenkin projektien suunnittelua yksittäin, mutta kokouksia ei heinäkuun aikana tule olemaan.

Viimeisinä päätöksinä edustajisto myönsi avustukset 10-ottelija Gerri Pärsönille Bangkokin olympiadeihin ja FC Concordia Audentesille. Nämä olivat hyviä ja hienoja päätöksiä edustajistolta.

Oikeustieteen opiskelijoiden lakijulkaisu sen sijaan ei saanut avustusta, johtuen budjettiteknisistä syistä. Käsittelemme asian syksyn ensimmäisessä kokouksessa, kuten vakuutin päätoimittaja Dmitrijs Nemirovskisille.

Haluan kiittää menneestä akateemisesta vuodesta edustajiston jäseniä, osaylioppilaskunnan ja osakuntiemme toimijoita, akateemista yhteisöä, yhteistyökumppaneitamme, ESN-Tallinnaa ja yliopiston henkilöstöä.

Erityisesti haluan kiittää Sami Nisametdinia, Katrina Plotniecea, Daniela Metsärantaa, Altti Miehoa, Laura Kosoa, Elisabeth Truuta, Jenny Hasua, Markku Räsästä, Silja Snällia, Aleksei Jeliniä, Deniss Tjurinia, Anna Lomakinaa, Tatjana Zhigunovaa, Mihhail Razorjonovia, Rene Malea ja Ilkka Lehtoa.

Yhtälailla haluan kiittää Tomi Viertokoskea, Paavia, Darja Michenkoa, Eva Kremerea, Nikita Medvedevia, Samuli Harjua, Kaspar Loodia, Karmen Saulia, Ivan Marjasovsia, Ilya Luvishukia, Aljona Kordasta, Kaisa Ansperia ja Eero Loonurmia.

Haluan myös kiittää kaikkia ylioppilaskunnan komiteoiden jäseniä, Spring Housea, SK-Ravintoloita, Suomen Suurlähetystöä, unohtamatta myöskään Robert J. Pefferlyä ja Niklas Elersia. Kiitokset myös TSOJ:lle, VISKO:lle ja SEKE:lle.

Yliopiston toimijoista haluan kiittää Karin Lassia, Tanel Kerikmäetä, Kari Käsperiä, Peeter Myyrseppiä, Ivar Raigia, Mariann Lugusia ja erityisesti Mait Taltsia ja Reet Nurgesia. Kiitokset myös kieliklubien aktiiveille.

Haluan kiittää myös kaikkia niitä ihmisiä ja yhteisöjä, jotka nyt unohdin – joiden panoksesta, avusta ja kovasta työstä on ollut korvaamaton apu paremman ylioppilaskunnan ja opiskelijayhteistön rakentamisessa.

Kiitos teille kaikille yhteistyöstä, avusta ja panoksestanne.

Hyvää kesää ja tehdään ensi vuodesta vieläkin parempi!

Advertisements


One Response to “Kiitos.”

  1. 1 Deniss Tjurin

    Spasibo!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: