Haamupäivityksiä..

20Jun07

Erikoista. Poistin puoli tuntia sitten spammina tulleen kommentin ja sekä RSS-readerini, että blogilista näyttävät blogini päivittyneen. Mielenkiintoista.

Haamupäivitysten ohella olen myös yrittänyt etsiä uutta RSS-readeria, koska nykyinen toimii vajavaisesti. Osa Bloggerin alla olevista blogeista ei näy kunnolla, sen paremmin atom- kuin rss-syötteiden osalta.

Hyviä ideoita paremmasta readerista otetaan vastaan.

Advertisements


4 Responses to “Haamupäivityksiä..”

 1. Jah. En tiedä mitä lukijaa käytät, joten paremman suositteleminen on hiukan vaikeaa. Itse käytän Operaa sekä selaimena että lukijana. Myös Firebird toimii ihan kohtalaisesti rss-lukijana.

 2. Feedreader 3:sta. Pidän jostain syystä Mozillasta enemmän, joten tuo harppaus Operaan on toki step to the unknown 🙂 Pitänee taas kokeilla pitkän ajan jälkeen varmaankin.

  Firebirdin kanssa minulla on ollut samoja ongelmia, kuin tuo FR:nkin kanssa. Ne ongelmat ovat lähinnä siis vuodatus.net ja bloggerin tiettyjen blogien suhteen. Onko ajatuksia, mitä sen suhteen voisi tehdä?

  Esimerkiksi en saa Moision Elinan tai Kopran Villen blogeja toimimaan kunnolla missään selaimessa. Ja aikaa monta muutakin, sama ongelma toistuu, eli saan vain otsikon näkyviin tai sitten FR sotkee tekstin välit.

 3. Goosh.. I loved it. Uusi Opera on todellakin Mozillaa ja Exploreria ehompi. En ollut edes tiennyt, mitä kaikkea kivaa tähän selaimeen mahtuu.

  Yksi nopea huomio: tämä saattaa olla ihan hitusen hitaampi kuin Mozilla Firefox. Saattaa olla tosin, että kuvittelen, että se johtuu tuosta kuvienlatauksen nopeuden näyttävästä toiminnosta.

  Esimerkiksi tuo Speed Dial on aivan loistava keksintö.

 4. Olen samaa mieltä. Yksi ongelma kuitenkin on, mutta se taitaa liittyä juuri bloggerssin ongelmiin. Suurilla syöttölistoilla osa bloggerssin merkinnöistä saattaa sulautua muihin listoihin. Mitään järkevää syytä tähän ei ole. Uutispalvelut ja WordPress-pohjaiset blogit eivät ikinä sotkeudu muihin. Haitta on kuitenkin pieni, koska syötöt kyllä näkyvät myös omissa lokeroissaan.

  Sellaista rss-lukijaa ei taida olla, joka selviäisi ihan kunnialla bloggerssista. Olen vakuuttunut, että ongelman lähde on ehdottomasti juuri siinä päässä.

  Selaimena Opera on omasta mielestäni yksinkertaisesti paras. Nopeus on vähän suhteellista. Osa sivuista latautuu huomattavasti nopeammin, kuin Firefoxilla. Jos kaikki varmistukset ovat kuitenkin päällä, kuten allekirjoittaneella, niin Opera luonnollisesti tutkii sivua silmänräpäyksen verran pidempään. Mutta, eipähän tarvitse huolehtia huijaussivuista. Mouse gestures nopeuttaa surffaamista ja säästää ranteita tuonkin edestä.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: